Telefoonnummer

020-4201660 / 06-38037845

E-mail

info@bsocornelisvrij.nl

Openingstijden

Ma-vr: 15.15-18.30

Wij bieden de kinderen op onze bso veel verschillende activiteiten aan. Dagelijks worden er activiteiten door de leidsters voorbereidt. Dit kan bijvoorbeeld een kook-, knutsel-, of buiten- , en/of sportactiviteit zijn. De kinderen kunnen kiezen aan welke activiteit zij willen deelnemen.

Kinderen kunnen ook in in één van de speelhoeken gaan spelen, zoals het huisje, de bouwhoek of tekentafel. Ook heeft de BSO een bibliotheek waar kinderen een boekje kunnen lezen of even kunne loungen. De kinderen kunnen altijd met het vaste speelgoed dat op de BSO aanwezig is spelen. Er is een legotafel, blokken, auto’s, poppen, keukentje, strijkkralen, tekenen, puzzels, computer en verschillende spellen.

In het multilokaal is een pantry aanwezig. In het lokaal staat een grote tafel waar de kookactiviteiten plaatsvinden. Kinderen kunnen hier onder begeleiding van een leidster op een verantwoorde wijze met ‘echte materialen’ bakken, koken en kokkerellen.

In de school is een BEVO lokaal aanwezig, hier wordt door de school handvaardigheid aangeboden. Met de bso kunnen wij van deze ruimte gebruik maken voor knutselactiviteiten. Ook kunnen de knutselactiviteiten in het Multilokaal plaatsvinden. De kinderen kunnen ook zelf knutselmaterialen uit de kasten pakken en hiermee zelf aan de slag gaan. De leidsters bereiden regelmatig een knutselactiviteiten voor. Knutselwerkjes mogen aan het einde van de dag mee naar huis of als het nog even moet drogen op de volgende bso dag.